Vacature: coördinator voor Odensehuis Beetsterzwaag

Wij zijn enorm blij dat we voor 1 dag per week een Odensehuis mogen gaan openen in Beetsterzwaag. Dat vraagt natuurlijk om een inspirerende coördinator die van aanpakken weet. Ben je deze persoon? Stuur dan een bericht naar Jaap Broersma via LinkedIn zodat we met elkaar in contact komen.

Klik hier voor de vacature tekst.

Speciale verloting levert bijna 25.000 euro op

Onze voorzitter Jaap Broersma nam sprakeloos de fantastische gift in ontvangst. De speciale verloting was een initiatief van de Drachtster Boys en KV Drachten/VanderWiel. Met de verloting willen zij hun accomodaties vernieuwen. Tegelijkertijd besloten zij om een percentage van de opbrengst te schenken aan het Odensehuis.

Met het enorme bedrag kunnen wij een soort ‘beleef tv’ aanschaffen dat sociale contacten en beweging stimuleert.

We zijn weer open

Vanaf maandag 15 maart openen wij voorzichtig onze deuren weer. Je bent van harte welkom op de maandag en donderdag vanaf 10.00 uur maar vragen je wel om vooraf even te laten weten dat je komt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we op afstand kunnen zitten en het niet te druk wordt. Je kunt gemakkelijk even een appje sturen onze coördinator Tessa de Jong 06-22852133.

Quiz

QUIZAfgelopen week hebben we via WhatsApp een quiz gedaan. Er kon een echt Odensehuis-coronapakket gewonnen worden! De quiz was lastig, maar het was leuk om een aantal vrijwilligers en vaste bezoekers weer te zien en te spreken.